17.01.17 1

19-20 січня 2017 року доц. Задорожний К.М. в рамках профорієнтаційної роботи кафедри інженерної екології міст провів серію майстер-класів на базі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського, як одного із провідних навчальних закладів України, діяльність якого спрямована на організацію післядипломної освіти педагогічних працівників у Полтавському регіоні. ПОІППО здійснює підвищення кваліфікації педагогічних працівників 769 загальноосвітніх, 541 дошкільних і 87 позашкільних закладів освіти Полтавської області.
В ході проведення майстер – класів Костянтин Миколайович Задорожний ознайомив учасників з напрямами та спеціальностями підготовки бакалаврів та магістрів Університету, а також запропонував взяти участь у освітньому проекті «Освітньо-екологічний центр «Екологічна освіта майбутнього»», який впроваджує кафедра ІЕМ.
Професійна допомога, доц. к.б.н. Задорожного К.М. під час проведення міського конкурсу «Учитель року – 2017» відмічена подякою Департаменту освіти Харківської міської ради за підписом Директора Департаменту освіти О.І. Деменко. Відзначено, що робота Костянтина Миколайовича Задорожного в складі журі сприяла об’єктивному оцінюванню учасників, створенню доброзичливої атмосфери під час проведення конкурсних випробувань та висловлено сподівання на подальшу плідну та результативну співпрацю на освітянській ниві.

17.01.17 2